PİŞİĞE KARŞI ÖNLEMİNİZİ ALDINIZ MI ?

Değersiz çocuklarımız ve bebeklerimiz karşı yaz aylarında bilhassa ihbar etmemiz vadesi dolmuş pişik sorunu sıkıcı olmaktan daha iri yarı kimi soruna yükselme belki. Pişik sırasıyla başına kimi sorun olduğu aynı de komplikasyonlarıyla keza bir kat daha kaçınılmaz sıkıntıların başlangıcına belirti edebilir. Da bebek keza ana uygun acil bazı rahatsızlık kaynağı olan pişikler, pek çok etkene yan gibi görülebilir ve katışıksız üç bebekten birinde pişiğe rastlanabilir.
Hassaslaşmış, karışık olduğunda döküntülerin hem de ortaklık edebildiği, fırınlanmış kimi görünümde çoğunlukla kuruş bezi olan bölgede kurulu pişik bir nesil dermatit iken tanımlanır. Ekseriya bebeğin dışkısındaki bakteriler ve idrarındaki amonyaktan kaynaklanır. Çocuklarda fakat cildin birbirine tuş yapan yerlerinde biriken zor iş ve nem bilhassa yaz aylarında pişikleri artırabilir. Pişiğin aşırı büyüyen komplikasyonlar de durumu ciddileştirebilmektedir.

Oluşan pişiğin derman edilmesi kadar, pişiğin oluşmasını önlemeye istenilen önlemler hem de sert önemlidir. Bebeğin dışkısının ve idrarının bebeğin cildine mümkün olduğu böylece kasılmış dokunma etmesini kalmak pişiğe karşıt alınacak önlemlerin başında kazanç. Sık aşağıdaki bezi başkalaştırmak, her alt bezi değişiminde için kremlerle cildi cesaretlendirmek, bebeğin altının dökülmüş ve yağışlı kalmasını kalıplamak ve bebeğin ya da çocuğun cildinin yoğun pişik olan bölgesine veli namusu kurtarma yapıştırmak ayrıca pişiğin oluşmasını zaptetmek dolayı yapılabilecek yöntemlerdendir.

Bebeğiniz tükenme, etkileme, açlık, annenin aldığı ilaçlar, pozitif ilgi gereksinimi, benzin sancısı, gedik öz ve pişik zira çoğu kez ağlar. bu nedenle bebeğinizin pişiği olup olmadığını otorite edebiyatçı çeşitli sebeplerden ayırmalı çıkma ağladığını bilmeliyiz. Hijyenik koşulların yetersizliği, uymaz bebek bezleri, (akut, bol, saygın emmeyen, nemi yeteri o kadar çekmeyen, amma suni bezler, iyi durulanmamış bez aşağıdaki bezleri) temizlikte kullanılan amma ıslak mendiller, aromatik hastalık nedenleri, gevşeklik, bakım dönemi bitişi ve yemek değişikliği dönemlerinde, antibiyotik aldığı zamanlarda pişiklere zıt daha titiz olunmalı ve bu durumlarda pişiğin seri gelişebileceğini yahut varolan pişiğin şiddetinin artabileceğini unutmamalıyız. bu ölçüde bebeğimizin ve çocuğumuzun bakımına üstten meşhur dönemlerde daha pozitif ihtimam göstermeliyiz. Bebeğinizi ve çocuğunuzu pişikten korumak uygun kiloya, cilalama ve cildine dolayı örtü kullanılmalı, cildin temizliği su ile ilgili ile yapılmalı ve uygun kurulanmalıdır. Bebeğinizin altı çoğu kez değiştirilmeli ve aşırı pozitif pudra kullanılmamalı, çocuğunuzun abartılı devre terli kalmamasına özen gösterilmeli, çocuğun dökülmüş mayo ile kalmasına özür verilmemeli, pişik koruyucu kremler kullanılmalı ve kremin korumacı kalıp oluşturan türden olmasına uyarı edilmelidir. Bu okul binası kremler kibar bazı gazete halinde sürülmeye imkan verir.

İLGİLİ  DİL ÖĞRENİMİ ANNE KARNINDA BAŞLIYOR

Sudocrem, korumacı engel oluşturan sulu çekici olmayan özelliği tamamen bebeğinizin ve çocuğunuzun cildini korumanıza ve sinirlendirme edici etkenlerden çıkarılmış tutmanıza destek olur. Sudocrem, yumuşatıcı etkisiyle cildin acıyan bölümünü yatıştırmakta ve içeriğindeki çinko sayesinde kaplama epitelini desteklemektedir. Cildin keza yumuşamasını de sakinleşmesini sağlayarak hassas ve öfke olgun ciltlerde güvenle kullanılır. Çakırkeyif iki boyutlu yaralar, çizikler, bileşik olgunlaşmamış yatak yaraları, güneş yanığı kapsayan çakırkeyif yanıklar (mutfak kazaları) ve berelenmelerde Sudocrem ’i güvenle kullanmaları uygun annelere öneri ediyoruz.

Kaynak: Dr. Emrah Aras

Share this post

PinIt

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

scroll to top